Zelfklevende belijning

Zelfklevende belijning staat voor flexibiliteit. Het is in verschillende kleuren, vormen, maten en uitvoeringen beschikbaar. Bovendien is het eenvoudig aan te passen en heeft Zelfklevende belijning geen droogtijd! Dat werkt prima voor bedrijfshallen en productieruimtes. Zelfklevende belijning is enkel geschikt voor toepassingen binnenshuis.

We kennen 3 categorieën bij Zelfklevende belijning:

VLOERMARKERINGEN
Voor een opslagruimte die flexibel in te richten moet zijn. Er is keuze uit meerdere kleuren en vormen, en 2 verschillende afmetingen. In minder dan geen tijd heeft u enkele palletvakken op uw werkvloer uitgezet.

STANDAARD VLOERTAPE
Leent zich perfect voor het aanbrengen van palletvakken, looppaden of rijbanen. De Standaard vloertape is makkelijk aan te brengen, maar ook net zo makkelijk weer te verwijderen.

DUURZAME VLOERTAPE
Onze Duurzame vloertape is van een iets betere kwaliteit dan de Standaard uitvoering en heeft net wat meer flexibiliteit. Het is een ideale oplossing wanneer de klus niet omvangrijk is, maar u toch bewust kiest voor een belijning van duurzame kwaliteit.

  • Palletvakken

Een oplossing die werkt

Wij bieden binnen- en buitenbelijning in diverse materialen. Afhankelijk van de toepassing en ondergrond kiest u voor een duurzame slijtvaste gespoten belijning, of voor een zelfklevende oplossing. Op basis van onze ervaring en expertise adviseren wij u bij het maken van de juiste keuze.

adviesAdvies of een offerte

Rob vertelt u alles over de mogelijkheden die er zijn voor uw wensen. En natuurlijk maakt hij dan ook een vrijblijvende offerte.

Referenties

Wij werken voor zeer uiteenlopende klanten. Onderstaand een impressie van bedrijven waarvoor wij met veel plezier mogen werken.