Transparante Topcoating

Dit is een extra beschermingslaag, bovenop uw gespoten belijning. Een topcoating met een gladde afwerking die reinigen kinderspel maakt. Deze laag is kleurloos en wordt airless – dat wil zeggen zonder dat het product vernevelt – over bijvoorbeeld wegenverf heen gespoten. Om uw werkomgeving niet onnodig te vervuilen, doen wij dit in de meeste gevallen met een elektrische spuitmachine. De Transparante Topcoating beschermt uw belijning voor vele jaren en verlengt de levensduur hiervan dus aanzienlijk. Wij noemen het met recht een duurzame oplossing.

Een oplossing die werkt

Wij bieden binnen- en buitenbelijning in diverse materialen. Afhankelijk van de toepassing en ondergrond kiest u voor een duurzame slijtvaste gespoten belijning, of voor een zelfklevende oplossing. Op basis van onze ervaring en expertise adviseren wij u bij het maken van de juiste keuze.

Transparante vloercoatingAdvies of een offerte

Rob vertelt u alles over de mogelijkheden die er zijn voor uw wensen. En natuurlijk maakt hij dan ook een vrijblijvende offerte.

Referenties

Wij werken voor zeer uiteenlopende klanten. Onderstaand een impressie van bedrijven waarvoor wij met veel plezier mogen werken.