2 Componenten Wegenverf

Voor het zwaardere werk, zowel binnen als buiten, adviseren wij 2 Componenten Wegenverf. Dit product is geschikt voor vrijwel elke ondergrond en ruimte, zelfs voor koelcellen! De sterke kwaliteit zorgt voor een duurzame oplossing bij de belijning van uw bedrijfshal, productieruimte, parkeerplaatsen, garage, wegdek, enzovoort. Om uw werkomgeving niet onnodig te vervuilen, spuiten wij het merendeel van de verf met een elektrische spuitmachine. Dit gebeurt airless (dat wil zeggen zonder verneveling), wat zorgt voor mooie, strakke lijnen.

  • Palletvakken

Een snelle en efficiënte oplossing

Deze multi-inzetbare verf brengen wij aan in elke Ral-kleur die u wenst. Om de levensduur te verlengen, kunt u hier nog een transparante toplaag overheen plaatsen. Deze extra laag is glad en zeer eenvoudig te reinigen.

2 Componenten WegenverfAdvies of een offerte

Rob vertelt u alles over de mogelijkheden die er zijn voor uw wensen. En natuurlijk maakt hij dan ook een vrijblijvende offerte.

Referenties

Wij werken voor zeer uiteenlopende klanten. Onderstaand een impressie van bedrijven waarvoor wij met veel plezier mogen werken.