Watergedragen Wegenverf

Onze watergedragen verf bevat geen oplosmiddelen en geeft weinig verfgeur af bij het spuiten. Dat maakt dit product zeer geschikt voor ruimtes waarvoor strenge regels gelden, zoals in de voedingsindustrie. Ook onze werkwijze – wij spuiten het merendeel van de verf met een elektrische spuitmachine – respecteert deze hygiënische regels. Maar tevens in bedrijfshallen en productieruimtes waar geen voedsel wordt verwerkt komt deze milieuvriendelijke verf goed tot zijn recht.

  • Looppaden

Een snelle en efficiënte oplossing

Watergedragen Wegenverf brengen wij aan in elke Ral-kleur die u wenst. Dat doen we door het product airless – dat wil zeggen zonder verneveling – op de ondergrond te spuiten. Om de levensduur te verlengen, kunt u hier nog een transparante toplaag overheen plaatsen. Deze extra laag is glad en zeer eenvoudig te reinigen.

Watergedragen WegenverfAdvies of een offerte

Rob vertelt u alles over de mogelijkheden die er zijn voor uw wensen. En natuurlijk maakt hij dan ook een vrijblijvende offerte.

Referenties

Wij werken voor zeer uiteenlopende klanten. Onderstaand een impressie van bedrijven waarvoor wij met veel plezier mogen werken.