Symbolen

Het plaatsen van symbolen verbetert het overzicht en daarmee ook de veiligheid op uw locatie. Dat kan zijn op looppaden of rijbanen, zoals voetstappen, pijlen of haaientanden. Maar ook bijvoorbeeld om aan te geven waar een acculaadstation is, of waar de nooduitgang zich bevindt. Symbolen geven een directe visuele uitleg in een universele taal. Een stukje extra veiligheid dat altijd welkom is!

Ook aan uw veiligheid is gedacht. Het toevoegen van antislipkorrel aan de coating maakt de vloer direct minder glad. Hierdoor verdwijnt het gevaar om uit te glijden en wordt de vloer een veilige en hygiënische plek om op te werken.

Een oplossing die werkt

Wij bieden binnen- en buitenbelijning in diverse materialen. Afhankelijk van de toepassing en ondergrond kiest u voor een duurzame slijtvaste gespoten belijning, of voor een zelfklevende oplossing. Op basis van onze ervaring en expertise adviseren wij u bij het maken van de juiste keuze.

SymbolenAdvies of een offerte

Rob vertelt u alles over de mogelijkheden die er zijn voor uw wensen. En natuurlijk maakt hij dan ook een vrijblijvende offerte.

Referenties

Wij werken voor zeer uiteenlopende klanten. Onderstaand een impressie van bedrijven waarvoor wij met veel plezier mogen werken.