Looppaden

Looppaden in uw magazijn of productieomgeving zijn een absolute meerwaarde voor een veilige werkomgeving. Hiermee creëert u in één oogopslag duidelijkheid. Het scheiden van voetgangers en rijdend verkeer voorkomt gevaarlijke situaties. Zones waar lopende en rijdende werknemers elkaar kruisen worden aangeduid met heldere verkeersmarkeringen, zodat direct zichtbaar is wie er voorrang heeft. Dit verkleint het risico op ongevallen aanzienlijk.

Looppaden in uw gebouwen en op uw terrein zijn duidelijk herkenbaar door gespoten binnenbelijning en buitenbelijning. Daarnaast zorgen een coating van het totale oppervlak van een voetpad en het gebruik van symbolen, zoals voetstappen of een voetganger, voor extra herkenbaarheid. Nog meer veiligheid gegarandeerd!

looppadenAdvies of een offerte

Rob vertelt u alles over de mogelijkheden die er zijn voor uw wensen. En natuurlijk maakt hij dan ook een vrijblijvende offerte.

Referenties

Wij werken voor zeer uiteenlopende klanten. Onderstaand een impressie van bedrijven waarvoor wij met veel plezier mogen werken.